Émbaran pikeun "Kategori:Kaca anu ngandung tutumbu buntu"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Émbaran dasar

Judul pidanganKategori:Kaca anu ngandung tutumbu buntu
Konci susun bakuKaca anu ngandung tutumbu buntu
Panjang kaca (dina bit)13
NgaranspasiKategori
ID kaca62
Basa eusi kacasu - Sunda
Modél kontén kacawikitéks
Pangindékan ku robotDigaékeun
Jumlah pindahan ka ieu kaca0
ID item UnDataTidak ada

Info kategori

Jumlah anggahota2
Jumlah kaca2
Jumlah subkategori0
Jumlah berkas0

Protéksi kaca

ÉditBisa ku sakabeh pamaké (tanpa wates)
PindahkeunBisa ku sakabeh pamaké (tanpa wates)
Lihat log perlindungan untuk halaman ini.

Jujutan édit

Panyieun kacaimported>WikiaBot
Tanggal panyieunan kaca26 Séptémber 2012 11.03
Pangédit panungtungimported>WikiaBot
Tanggal éditan panungtung26 Séptémber 2012 11.03
Jumlah éditan1
Jumlah kontributor nu béda1
Jumlah éditan kiwari (dina 90 poé panungtung)0
Jumlah panulis béda kiwari0

Properti kaca

Sakecap ajaib (1)
  • __KATEGORITERSEMBUNYI__