Émbaran pikeun "Bandung"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Émbaran dasar

Judul pidanganBandung
Konci susun bakuBandung
Panjang kaca (dina bit)794
ID kaca2
Basa eusi kacasu - Sunda
Modél kontén kacawikitéks
Pangindékan ku robotDigaékeun
Jumlah pindahan ka ieu kaca0
Diitung minangka kaca eusiEnya
ID item UnDataTidak ada

Protéksi kaca

ÉditBisa ku sakabeh pamaké (tanpa wates)
PindahkeunBisa ku sakabeh pamaké (tanpa wates)
Lihat log perlindungan untuk halaman ini.

Jujutan édit

Panyieun kacaimported>Totty
Tanggal panyieunan kaca28 Désémber 2007 14.21
Pangédit panungtungimported>Abdul Alhazred, o árabe louco
Tanggal éditan panungtung24 Juli 2010 03.14
Jumlah éditan8
Jumlah kontributor nu béda6
Jumlah éditan kiwari (dina 90 poé panungtung)0
Jumlah panulis béda kiwari0