Tag

Luncat ka: pituduh, paluruh

Ieu kaca ngandung daptar tag nu bisa ditandaan ku pakakas lemes kana hiji éditan di handap hartina.

Ngaran tagPidangan di daptar parobahanDéskripsi lengkep atawa hartiSumberHurung?Parobahan kalawan tag
mw-blankPengosonganEdits that blank a pageDitangtukeun ku pakakas lemesEnya2 parobahan
mw-contentmodelchangeparobahan modél konténPerubahan yang mengubah model konten suatu halamanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-new-redirectPengalihan baruEdits that create a new redirect or change a page to a redirectDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-removed-redirectMenghapus pengalihanEdits that change an existing redirect to a non-redirectDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-changed-redirect-targetTarget pengalihan digantiEdits that change the target of a redirectDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-replacePenggantianEdits that remove more than 90% of the content of a pageDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-rollbackPengembalianEdits that roll back previous edits using the rollback linkDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mw-undoPembatalanSuntingan yang membatalkan suntingan sebelumnya dengan tombol kembalikanDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
abusefilter-condition-limitcondition limit reachedEdits or other events that couldn't be checked by all active abuse filters (help).Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mobile editÉditan sélularÉditan dijieun tina sélulér (wéb atawa aplikasi)Ditangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
mobile web editÉditan wéb HPÉditan dijieun tina situs wéb sélulérDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan
massmessage-deliveryMassMessage deliveryMessage delivery using Extension:MassMessageDitangtukeun ku pakakas lemesEnya0 parobahan