Statistik

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Statistik kaca
Halaman eusi4
Kaca
(Sakabéh kaca di ieu wiki, kaasup kaca obrolan, alihan, jeung nu lianna.)
64
Berkas nu geus diunjal6
Statistik éditan
Ëditan kaca ti saprak Goblogpedia mimiti dibuka142
Rata-rata éditan unggal kaca2,22
Statistik pamaké
Kontributor kadaptar (daptar anggota)86.737
Pamaké getol (daptar anggota)
(Kontributor nu ngoprék salila 30 poé panungtung)
0
Bot (daptar anggota)0
Kuncén (daptar anggota)2
Pengurus antarmuka (daptar anggota)0
Birokrat (daptar anggota)0
Paneueul (daptar anggota)0
rollback (daptar anggota)0
Pamaké pamariksa (daptar anggota)0
staff (daptar anggota)0