Alihan dumasar ID berkas, pamaké, kaca, révisi, atawa log

Luncat ka: pituduh, paluruh

Ieu kaca husus mindahkeun ka berkas (kalawan ngaran berkasna), kaca (kalawan ID répisi atawa ID kaca), kaca pamaké (kalawan ID pamaké nomerik), atawa éntri log (kalawan ID logna). Pamakéan: Husus:Redirect/file/Example.jpg, Husus:Redirect/page/64308, Husus:Redirect/revision/328429, Husus:Redirect/user/101, atawa Husus:Redirect/logid/186.